چراغهای زیرکابینتی،خطی و سنسورها

کمی صبر کنید...

 تجهیزات نورپردازی و نور مخفی کابینت و کمد در آشپزخانه:

آشپزخانه بخشی از خانه است که در آن فرد زمان زیادی را در آنجا می گذراند ، طراحی آشپزخانه برای مطابقت با سبک زندگی هر یک از ساکنان خانه تکامل یافته است.یکی از فضاهایی که نور در دکوراسیون و همچنین تامین روشنایی آن اهمیت خاصی دارد، آشپزخانه است.در طراحی آشپزخانه های مدرن باید به نورپردازی تک تک فضاها دقت کرد.این فضاها میتواند نورپردازی عمومی آشپزخانه،بالای جزیره،داخل کمد و قفسه های آشپزخانه و یکی از مهمترین آنها نورپردازی زیرکابینت میباشد.
نورپردازی در زیر کابینت اخیرا به لطف تکنولوژی ال ای دی محبوبیت بیشتری پیدا کرده و به عنوان یک مکمل عالی برای آشپزخانه در نظر گرفته می شود .چراغ های خطی روکار و توکار برای نور پردازی زیرکابینت ها مورد استفاده قرار می گیرد و حتی  فضای خالی پایین کابینت ها نیز محل مناسبی برای نصب چراغهای خطی زیرکابینتی است تا کف آشپزخانه را نیز روشن کند.چراغهای زیرکابینتی ال ای دی جایگزین مناسبی برای چراغهای هالوژن و مهتابی هستند چون مصرف انرژی پایینی دارند و خطربرق گرفتگی وآسیب رساندن به چوب به خاطر حرارت ناچیز را ندارند.

همچنین در آشپزخانه ها اکثر کارها بر روی سطح کابینت‌ها، در کنار اجاق  و یا سینک ظرفشویی انجام می‌شود که در اغلب آشپزخانه‌ها همگی در کنار دیوار قرار دارند اما مشکل بزرگ استفاده از چراغ‌های آویزی است که در وسط سقف آشپزخانه آویزان هستند اما این نور در حقیقت تامین کننده نور عمومی شماست و افراد اغلب پشت به چراغ و در زیر سایه خود مشغول به کار هستند و هنگام کار از نور کافی برخوردار نیستند و اینجاست که شما به نور مخفی زیرکابینت جهت کار و زیبایی آشپزخانه خود احتیاج دارید.

مزایای نصب نور مخفی کابینت آشپزخانه:

 به دلیل وجود کابینت های دیواری ، در قسمت زیرکابینت که محل کار در آشپزخانه است فرایندهایی مانند پخت‌وپز، شستشو و آماده‌سازی مواد غذایی انجام میشود سایه ایجادشده ، و نصب نور مخفی یا چراغ زیر کابینتی در زیر کابینت ها باعث از بین رفتن این سایه ها می شود.

وجود چراغ زیرکابینت باعث افزایس کارایی و زیبایی آشپزخانه شما میشود.

نورپردازی با چراغهای خطی LED یکی از محبوب ترین انواع روشنایی زیر کابینت است و دلیل محبوبیت آنها:

عمر طولانی

سازگار با محیط زیست

حرارت ناچیز

و قابلیت تنظیم نور و نصب انواع سنسورهای حرکتی و لمسی برروی انها

همچنین LED ها از مواد شکننده مانند شیشه ساخته نشده اند ، بنابراین می توانند خیلی بیشتر از لامپ های رشته ای و فلورسنت مقاومت کنند اما در مقایسه با انها گرانترند.

تجهیزات نورپردازی کابینت به صورت حرفه ای شامل تمام قسمت های بالا و زیرین کابینت ها و هم چنین قسمت آبچکان و بالای سینک می شود. تمام نقاطی که به نور نیاز دارند و یا نور تابیدن به آن نواحی سبب زیبایی آشپزخانه می شود، می تواند مورد توجه طراحی نور پردازی باشد. برای نور پردازی کابینت ها نباید از تعبیه چراغ ها در داخل کابینت و داخل کشو ها نیز غافل بود. مسلماً در آشپزخانه ای که تمام قسمت های آن از جمله کابینت ها دارای طراحی نور پردازی بوده اند، اعضای خانواده محیط گرم تر و صمیمی تری خواهند داشت. کابینت ها در زیر و بالای خود قسمت های مناسبی برا مخفی شدن رشته های لامپ ال ای دی دارند که سبب ایجاد نور یکنواخت و فراگیری در سر تا سر محل مورد نور پردازی می شوند.

برای کدام قسمت های کابینت بهتر است از نور مخفی و تجهیزات نورپردازی کابینت استفاده شوند؟

نورپردازی زیرکابینت و بالای سینک ظرفشویی:

نور در زیرکابینت مهمترین قسمت و نوربالا و قسمت زیرین کابینت در صورت نیاز با توجه به اصول طراحی قابل اجرا میباشد.

قسمت بالای سینک ظرفشویی یا آبچکان یکی از پرکاربرد ترین نواحی در آشپزخانه هاست. معمولاً قسمت آبچکان که بالای سینک ظرفشویی قرار می گیرد تاریک بوده و نور آن به کمک نور عمومی آشپزخانه تامین نمیشود و در بعضی مواقع ظرفها به خوبی شسته نمیشوند به همین دلیل نصب چراغهای کنج خطی بالای سینک ظرفشویی هم از نظر کاربردی و هم از نظر زیبایی اهمیت دارد.این چراغ به علت ولتاژ 12 ولت هم خطر برق گرفتگی ندارند و هم به راحتی توان از سنسور های حرکتی و لمسی استفاده نمود تا در زمان های غیر ضروری خاموش شوند و در مصرف برق صرفه جویی شود.

نورپردازی کمد و کشو:

نورپردازی کمد باعث جستجوی سریع‌تر و یافتن وسیله موردنظر میشود، برای  مثال قاشق ها و دیگر لوازم مورد استفاده در آشپزخانه را باید از داخل کشو ها پیدا کرد. پس وجود نور کافی برای دسترسی راحت تر به وسایل نگهداری شده در کشو ها ضروری است و در این رابطه نور پردازی کشو ها به کمک سنسورها به کمک ما می آیند.

کمدها نقش مهمی در خانه ایفا میکنند و در سالهای اخیر کلوزت روم نقش مهمی در طراحی خانه ایفا میکند . نقش کمد دیواری به عنوان مکانی برای نگهداری لباس و مرتب کردن لوازم  در خانه بسیار مهم و پر رنگ است. اهمیت بالای کمد های دیواری، جذابیت نور پردازی را مشخص می کند. یک طراحی اصولی  سبب می شود تا هر بار در کمد را باز می کنید با صحنه ی دلپذیری رو به رو باشید و به راحتی بتوانید وسایل خود را ببینید و آنها را پیدا کنید اما در نظر داشته باشید اگر از چراغهای قدیمی و پرمصرف استفاده میکنید به علت حرارت زیاد و خطر اتش سوزی بهتر است با چراغهای خطی ال ای دی جایگزین شوند که باعث نور بیشتر، دوام بالاتر و همچنین مصرف برق کمتر میشوند.همچنین اشیا در زیر نور چراغهای ال ای دی به علت نمود رنگ بالا زیباتر دیده میشوند.

نورپردازی داخل کابینت و جزیره:

نور پردازی برای داخل  کابینت ها بهتر است با تعبیه سنسور انجام گیرد. سنسور هایی که برای داخل کابینت ها می تواند تعبیه شوند بهتر است سنسور های حرکتی باشد که با باز و بسته شدن در کابینت ها کار می کند. از این نوع سنسور ها برای نور پردازی داخل کمد ها نیز استفاده می شود. با باز شدن در کابینت ها چراغ ها روشن می شوند و با بسته شدن در کابینت پس از گذشت چند ثانیه چراغ ها خاموش می شوند و علاوه بر زیبایی باعث صرفه جویی و کاهش مصرف برق شوند.همچنین قسمت پایین لبه جزیره فضای خوبی برای نورپردازی و کمک به زیبایی و نورعمومی آشپزخانه میکند.

انواع چراغهای زیرکابینتی ال ای دی و تجهیزات نورپردازی کابینت،کمد و کشو:

چراغهای خطی توکار اسمارت سنس:که باید در زمان سفارش و تولید کابینتها نصب شوند و مزیت آن زیبایی و دیده نشدن منبع نوری میباشد.

چراغهای زیرکابینتی خطی روکار اسمارت سنس:که قابل سفارش در سایزهای مختلف میباشد و به راحتی زیر کابینت نصب میشوند

چراغهای هالوژن زیرکابینتی اسمارت سنس که به صورت روکار و توکار نصب میشوند.

چراغهای کنجی اسمارت سنس

چراغهای سیلیکونی

انواع سنسورهای برای نصب در زیرکمد،کشو و زیرکابینت:

بسیاری از خانه‌ها با طراحی مدرن و ساده برای روشنایی آشپزخانه خود از چراغ‌های خطی زیرکابینتی استفاده می‌کنند. این چراغ‌ها زیر کابینت یا داخل سقف به صورت توکار،روکار و کنج نصب می‌شوند.

با استفاده  سنسورها شما می‌توانید وضعیت عملکرد روشنایی کابینت و آشپزخانه خود را کنترل کنید.

کافی است یک بار با لمس دست خود را در برابر سنسور لمسی یا مخفی کابینت که در پشت درب کابینت یا زیر کابینت قرار دارد عبور دهید تا چراغ روشن شود. برای خاموش کردن چراغ‌ها نیز همین روش انجام می‌گیرد. این سنسور در فضایی مخفی در پشت کابینت نصب می‌شود .

برخی از افراد از این سنسور در قسمت‌های دیگر خانه و محل کار خود نیز استفاده می‌کنند. این سنسور قابلیت نصب در مکان‌های مختلف را دارد اما توجه داشته باشید که سیم‌کشی سنسور ممکن است نما و زیبایی مکان مورد نظر شما را از بین ببرد.

به همین دلیل بیشترین کاربرد سنسور زیر کابینتی با قابلیت نصب به صورت مخفی برای کنترل چراغ‌های آشپزخانه است.

یکی دیگر از کاربردهای این سنسور استفاده از آن در فضای داخلی کمدهای دیواری است. برخی افراد داخل کمد دیواری چراغ‌های مخفی نصب می‌کنند. به این جهت که برای باز کردن درب کمد دیگر نیازی به روشن کردن چراغ اتاق نداشته باشند.

 سنسورهایی مخصوص درب کمد نیز وجود دارد که با باز و بسته شدن درب کمد، چراغ روشن و خاموش خواهد شد. همچنین برای درب کابینت و روشن شدن فضای داخلی آن نیز می‌توانید از این سنسورها استفاده کنید.

افزودن سنسورها برای نورپردازی زیرکابینت،کمد،کشو،میز تلویزیون و زیر سرویس خواب می تواند کمک خوبی در روشن کردن نقاط تاریک در منزل باشد.

حتما توجه کرده اید که پس از باز کردن درب کابینت و کمدهای هتلها چراغ های به کار رفته در داخل آن بصورت خودکار روشن شده و پس از بسته شدن درب آن خاموش می شود که این عمل به وسیله سنسور مخصوص درب صورت می گیرد.

 این حسگرها بر اساس وظیفه ای که در سیستم آن ها تعریف شده داده ها را به سیستم مرکزی می فرستند و از آنجا سنسور طبق برنامه تعریف شده عمل کرده و باعث خاموش و روشن شدن چراغ ها می شود.

این محصول ما را از روشن و خاموش کردن کلید چراغ ها بی نیاز کرده و مطابق با میل خود می توانید از انواع آن چه برای داخل کابینت،کشوها،کمدها و زیرکابینت و... استفاده کنید.

یکی دیگر از تجهیزات نورپردازی کمد و کابینت سنسور حرکتی یا PIR میباشد که به حرکت در محدوده دید که حدود 2 الی 3 متر میباشد  واکنش نشان می دهد و با قرار دادن دست بر روی آن می توانید میزان شدت نور را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

اگر کمد دیواری شما فضای کافی برای سیم‌کشی سنسور دارد، می‌توانید از سنسور حرکتی برای سهولت در روشن و خاموش کردن چراغها استفاده کنید.این مدل بیشتر بر روی دربهای کشویی کاربرد دارد.

همچنین یکی از پرکابرد ترین سنسورها در تجهیزات نورپردازی در آشپزخانه سنسوری استربه نام سنسور تشخیص دست برای اشنایی با این سنسور  کافی است دست را در جلوی این سنسور حرکت دهیم تا این محصول عمل کرده و به چراغ ها فرمان روشن کردن را صادر کند و با نگاه داشتن دست نور حالت دیم یا کم و زیاد کردن نور را انجام میدهید.

آشپزخانه ها به سمت هوشمند شدن حرکت کرده‌اند.سنسور زیرکابینتی در کنار نسل جدید چراغهای خطی نیز یکی از ساده‌ترین ابزارها برای کنترل وضعیت روشنایی محسوب می‌شود و مصرف بهینه برق میباشد.


دسته‌بندی