چراغهای زیرپله،کنارپله
چراغ کنارپله ای کد M582
550,000 تومانچراغ زیرپله (کنارپله) 3 وات دیواری 8077S
570,000 تومانچراغ کنارپله ای کد 2415
295,000 تومانچراغ زیر و کنار پله ای کد 2414-SQ
295,000 تومانچراغ دیواره راه پله کد2407
340,000 تومانچراغ زیر و کنار پله ای کد 2405
555,000 تومانچراغ زیرپله کد 3202
210,000 تومانچراغ زیرپله کد 3202
210,000 تومانسنسور و کنترلر نورپردازی هوشمند راه پله
3,900,000 تومانکنترلر و سنسور هوشمند پله برنامه پذیر اسمارت سنس
8,500,000 تومانراه پله ها از عناصر زیبایی در نمای بیرونی و دکوراسیون داخلی ساختمان محسوب می شوند و اگر شما تمایل دارید فضایی متفاوت و خاص را در راه پله های منزل خود ایجاد کنید بهتر است در هنگام طراحی نورپردازی پله حساسیت لازم را به خرج دهید.
نورپردازی راه پله ها اگر بدرستی انجام شود جهت یابی مسیر راه پله در هنگام شب برای اعضای خانواده راحت تر می شود و امنیت رفت و آمد نیز بیشتر خواهد شد و علاوه بر این نورپردازی مناسب و کاربردی باعث جذابیت بیشتر طراحی راه پله های منزل می شود.
با طراحی نورپردازی خاص و مناسب می توان حس متفاوتی را در فضای راه پله ها ایجاد کرد و فضای این بخش از منزل را متحول ساخت. برای طراحی نورپردازی در پله ایده های زیادی وجود دارد که شما می توانید با به کار بردن این ایده ها نورپردازی را در راه پله های منزل خود به بهترین شکل ممکن انجام دهید.
اگر شما تمایل دارید نورگیری متفاوت و خاصی را در راه پله های منزل خود ایجاد کنید بهتر است دیوارهای مجاور پله ها را به کمک لامپ های کوچک نورپردازی نمایید که این روشنایی ها در هنگام شب مانند نور ستاره عمل می کنند و مسیر راه پله ها نیز چراغانی می شود.
گاهی برای نورگیری راه پله می توان نور طبیعی را وارد کرد. برای این منظور کافی است راه پله در قسمتی از خانه باشد که بتوان از نور پنجره برای روشنایی مسیر پله استفاده کرد. در این صورت نوار و باریکه هایی از نور خورشید می تواند جلوه زیبایی به پله ها بدهد و در عین حال سبک مدرن را حفظ کند.
در طراحی نورپردازی پله باید به دو بخش تامین ایمنی و افزایش زیبایی فضا توجه کرد.
برای طراحی اصولی نورپردازی پله بهتر است به نکات زیر دقت کنیم:
1. بهتر است قبل از اجرا به نورپردازی فکر کنید نه پس از اتمام
2. اولویت بندی اهمیت پله در طراحی: زمانی که تاکید فضایی بر پله ها نیست نیازی نیست که نورپردازی خاصی داشته باشد. در تصویر 2 تاکید بر دیواره ها و سقف است و صرفا تامین روشنایی پله ها اهمیت دارد. در مقابل زمانی که نقش ه در طراحی دارد به نورپردازی های خاص و خلاقانه نیاز دارد.
3. انتخاب سبک پله و نورپردازی مناسب آن (توضیحات در بخش بعد)
4. پرهیز از ایجاد فضاهای تاریک در پله یا تضاد بین روشنایی و تاریکی ( نزدیک کردن منبع نور به زمین این تضاد را بیشتر میکند.)
5. منابع نور مخفی و با زاویه نور قابل تنظیم در اولویت قرار دارند کاهش مصرف انرژی ( با انتخاب منبع نور مناسب صرفا محل مد نظر روشن گردد، سنسورهای حساس به حرکت و منابع نوری با بهره نوری بالا.)
6. پرهیز از آلودگی نوری ( در پله های خارجی منابع نور فراتاب توصیه نمیشود.)
آشنایی با چند مدل نورپردازی پله:
1.روشن کردن دیواره کنار پله قرار دادن منبع نور نزدیک زمین برای هر پله یا هر چند پله یک منبع
2. استفاده از چراغهای دکوراتیو دیواری دوطرفه برای محیطهای کم نور
3. مخفی کردن منبع نور در آبچکان پله که بهترین و معروفترین مدل استفاده از چراغهای خطی توکار و اجرای نورپردازی تعاملی به کمک سنسورهای هوشمند.
4. یک روش خاص مخفی کردن نور به صورت شناور بین دیوار و سطح پله میباشد.
5. قرار دادن چراغهای خطی ال ای دی در زیر دسته پله و یا نورپردازیهای ترکیبی که تاکید بر جهت حرکت بوده و زیبایی پله را دو چندان میکند.
چندین روش مختلف برای نصب روشنایی راه پله وجود دارد. برخی از مصرف کنندگان ترجیح می دهند همه وسایل را در یک طرف دیوار داشته باشند، در حالی که دیگران از نور نوار باریک LED در زیر یا کنار پله لذت می برند.