نورمخفی کابینت:

در گذشته برای روشنایی فضای کلی آشپزخانه از یک لامپ یا لوستر چند شاخه استفاده می‌شد. با گذشت زمان و پیشرفت در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی، ایده‌های متنوعی برای نورپردازی به وجود آمد

در طراحی مدرن آشپزخانه تا جایی که امکان دارد، چراغها به صورت توکار طراحی و اجرا می‌شوند. در واقع سبک طراحی مدرن ترکیبی از سادگی و شیک بودن یک مکان است.

با افزایش علاقه‌مندان به سبک طراحی مدرن و شیک، شکل و ابزار روشنایی آشپزخانه نیز تغییر کرد. طراحان، استفاده از چراغ‌های مخفی و لوسترهای ساده و مدرن را به لامپ‌های معمولی ترجیح می‌دادند. به این ترتیب ما در آشپزخانه‌ها و در فضایی پنهان زیر کابینت‌ها، شاهد چراغ‌های خطی با نوری مناسب بودیم.

اما فایده ی نورپردازی زیر کابینت چیست؟

 هر مقدار نور کافی در فضا باشد انسان درک بهتری از آن فضا خواهد داشت. ایجاد نورمخفی در زیر کابینت باعث میشود فضای زیر کابینت را درک کنید، در صورت وجود حشرات موذی در صدد از بین بردن  آن ها باشید و یا اشیای گمشده را به راحتی ببینید و پیدا کنید و باعث افزایش بهره وری و کارایی شما در هنگام کار خواهید داشت. همچنین اشیا دکوراتیو در زیر نور بسیار زیبا تر دیده می‌شوند.

چراغ زیرکابینت همانطور که از نامش پیداست نوعی چراغ روشنایی که مستقیماً زیر کابینت شما نصب می شود. این به این معنی است که اگر از این نوع نورپردازی ها استفاده می کنید دیگر نگران کمبود نور هنگام آشپزی نیستید. نورپردازی زیر کابینت نه تنها باعث افزایش کارایی در کارهای آشپزخانه می‌شود، بلکه به آشپزخانه شما نیز عمق می‌بخشد. 

تحت انواع روشنایی کابینت

انواع نورپردازی کابینت:

برای نورپردازی فضای مابین کابینتها، دو روش خطی رایج موجود است.
در اولین روش،چراغهای خطی توکار به فاصله ۱۰ سانتی متری از لبه کابینت هوایی قرار میگیرد و نور را مستقیم به وسط صفحه کابینت می تاباند. در این روش امکان نور پردازی روی گاز و سینک وجود ندارد.
در روش دوم، لامپهای کنجی در انتهای کف کابینت هوایی قرار میگیرد و به واسطه زاویه تابش ۴۵ درجه، صفحه کابینت را به خوبی روشن می‌نماید. در این روش، میتوان بر روی تمامی بخشها، نورپردازی داشت.

چراغهای مورد استفاده در نورپردازی کابینت:

1- چراغ های هالوژن توکار و روکار: به این مدل چراغها چراغهای چشمی ال ای دی نیز میگویند. معمولا قطری حداکثر 4 تا 5 سانت دارند و برای نصب احتیاج به برش در زیر کابینت دارند.اگر به دنبال نورپردازی متمرکز در زیر کابینت‌ها هستید، چراغهای چشمی ال ای دی گزینه خوبی می‌باشد و اگر نور با زاویه پخش باز میخواهید چراغ‌های هالوژن زیرکابینتی گزینه خوبی است.

2-چراغهای خطی: که به صورت خطی روکار و توکار نصب میشوند،نکته مهم در نصب چراغهای خطی این است که منابع نور خطی زیر کابینت ها نباید نزدیک دیوار نصب گردد.

3-چراغهای کنج: که در انتهای کابینت و کنج نصب میشود.بهترین گزینه برای نورپردازی فضای زیرکابینتی، استفاده از لامپهای کنجی است که به واسطه پاشش نور با زاویه چهل و پنج درجه اجازه میدهد تا لامپ را چسبیده به دیوار نصب کرد و این باعث میشود که بتوان در فضاهای هود و آبچکان نیز از لامپ خطی بهره برد.

4-ریسه نئون فلکسی زیرکابینتی: یکی از پرمصرف‌ترین منابع نوری در سال‌های اخیر هستند که جایگزین خوبی برای چراغهای توکار و روکار میباشند.عمق ریسه های فلکسی زیرکابینتی 1 سانت و عرض انها فقط 4 میلیمتر می‌باشد. ولتاژ کاری ریسه های سیلیکونی فلکسیبل 12 ولت میباشد و قابلیت برش و سفارش در سایزهای مختلف را دارند.

5-نورپردازی جزیره با استفاده از چراغهای آویز مدرن:نورپردازی جزیره جدا از نورپردازی آشپزخانه می باشد زیرا یک جزیره آشپزخانه نه تنها ضمن آماده سازی و پخت و پز، یک سطح کانتر گسترده را برای شما فراهم می کند بلکه یک میز غذا خوری مناسب برای وعده های غذایی شما می باشد. از این رو لازم است تا نورپردازی جزیره را جدی بگیرید و برای این هدف می توانید از آویزهای مدرن با طراحی مختلف متناسب با سبک آشپزخانه خود استفاده کنید

4-چراغ کابینتی سنسوردار شارژی: که بدون نیاز به برق و سیم کشی قابلیت نصب زیرکابینت و داخل کابینت را دارد.


نکات مهم در نورپردازی سوپری در آشپزخانه:
1- نورپردازی یونیتهای سوپری با استفاده از نورهای خطی، تنها می بایست به صورت عمودی اجرا گردد زیرا به واسطه مطبق بودن این نوع اکسسوری، نور به طبقات پایین‌تر نم‌یرسد.

2- صحیح‌تر آن است که خط نور در وجه مخالف لولاها قرار گیرد زیرا هنگام باز کردن درب، شخص در سمت مخالف لولا می ایستد و نور کمتر در دید شخص می‌باشد.

3- بهتر است خط نور به فاصله ده سانتی متری از لبه جلویی یونیت نصب شود.

4- چرب و سیاه شدن لامپ‌های زیرکابینت چیزی هست که معمولاً بعد از مدتی، خودش را نشان می‌دهد. برای  همین توصیه می‌کنیم تا جایی که امکان دارد، از چراعهای توکار استفاده بشود.

انواع سنسور و کلیدهای مخصوص نورپردازی کابینت:

هنگام سفارش چراغهای زیرکابینت سنسورها باعث راحتی در زمان کار شما در آشپزخانه میشود، برای مثال با حرکت دست یا لمس دیوار کابینت میتوانید نورپردازی خود را کنترل کنید.این سنسورها قابلیت نصب بر روی خود چراغ و بیرون از چراغ را دارند.

دیمرهای لمسی

سنسورهای حرکتی

 سنسورهای پشت سطحی 

سنسور تشخیص حرکت دست

ریموت کنترل دیمردار

برای کنترل نورپردازی کابینتها پیشنهاد می‌شود.

انواع نورمخفی زیرکابینت:

در گذشته برای نورپردازی زیرکابینت از چراغهای مهتابی فلورسنت، زنون و هالوژن استفاده میکردند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی چراغ‌های LED  محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین گزینه برای چراغ زیر کابینت هستند.

چراغهای زیرکابینتی خطی LED کم‌مصرف ترین و با دوام‌ترین نوع چراغ‌هاست و برخلاف هالوژنها و مهتابیهای زیرکابینت خطر گرما و خطر شکستن لامپهای فلورسنت و خارج شدن جیوه و مواد سمی را ندارد، همچنین  هنگام روشن بودن گرمای بسیار کمی از آن ساطع می‌شود و مهمتر از همه چراغهای زیرکابینت ال ای دی می‌تواند طیف وسیعی از رنگ‌ها را از گرم تا سرد تولید کند که شما نسبت به طرح و رنگ کابینت‌ها می‌توانید انتخاب کنید.

زیر چراغ کابینت در آشپزخانه

 مزایای نورپردازی کابینت:

اگر هنوز نگران این هستید که آیا وقت و هزینه خود را صرف این نوع از روشنایی خانه می کنید ، در اینجا چند دلیل وجود دارد که چرا باید آن را در نظر بگیرید.

قبض برق خود را کاهش دهید:

با استفاده از تکنولوژی ال ای دی در هزینه های برق شما صرفه جویی کنید  زیرا شما مجبور نیستید کل اشپزخانه را روشن کنید و توسط سنسورها و دیمرها فقط هنگام کار در آشپزخانه میتوانید از نورپردازی زیرکابینت استفاده کنید.

نصب آسان:

یکی دیگر از مزایای انکار ناپذیر چراغ های زیر کابینت این واقعیت است که تنظیم و نصب آنها بسیار آسان است. حتی اگر در وسط بازسازی آشپزخانه نباشید ، نصب این نوع نورپردازی کار خیلی سختی نیست،شاید گزینه چراغهای توکار دارای پیچیدگیهایی در نصب باشد اما چراغهای روکار خطی،گرد و کنجی گزینه های راحتی برای نصب هستند.

سایه های کمتر:

از آنجا که بین نور و پیشخوان ایستاده اید ، سایه‌های بسیار کمی وجود دارد که مجبور به کنار آمدن با آنها هستید. سایه ها ممکن است توانایی شما در پخت و پز و آماده سازی غذا را مختل کنند ، بنابراین داشتن نور کافی می تواند بسیار مفید باشد.

سبک منحصر به فرد را اضافه می کند:

چراغهای زیرکابینت ، قادر است سبک منحصر به فردی را به آشپزخانه شما اضافه کند. داشتن یک سبک منحصر به فرد و مدرن در آشپزخانه شما می تواند به خانه شما ارزش افزوده دهد.انتخاب رنگ نور بهتر است بر اساس معماری فضا و رنگ کابینتها انتخاب شوند.

اگر آشپزخانه شما، شامل رنگ‌های گرم مانند قرمز، بنفش، نارنجی دارد شما باید از نور گرم استفاده کنید تا آشپزخانه باشکوه و لوکس دیده شود. برای یک آشپزخانه با تنالیته سرد یا خنثی شما بایستی از نور سرد استفاده کنید.

آیا قصد دارید برای ایمن تر شدن آشپزخانه خود نور مخفی نصب کنید؟

در این صورت، نصب مستقیم چراغ ها در زیر کابینت نمای واضحی از میزها را برای شما فراهم می کند. این باعث می شود هنگام آشپزی و کار با چاقو ، انگشت شما آسیب نبیند. آنها همچنین می توانند کف آشپزخانه را روشن کنند که این امر به شما کمک می کند شب ها به راحتی در آشپزخانه کار کنید.

اگر می خواهید عنصر روشنایی دیگری اضافه کنید تا به شما کمک کند سایه ها را از بین ببرید و آشپزخانه خود را کارآمدتر کند، استفاده از نورمخفی قسمت زیرین جزیره میتواند انتخابی مناسب برای شما می‌باشد و شخصیت منحصر به فرد به آشپزخانه شما می بخشد.

  جهت مشاوره در زمینه نصب و قیمت چراغهای زیرکابینتی با ما در تماس باشید.